La Fira del Llibre de la Pobla promou la literatura, el teatre i la música valenciana

El 12 de maig al parc Benjamí March Civera

El pròxim 12 de maig, a partir de les 10 hores, quedarà inaugurada la segona edició de la Fira del Llibre de la Pobla de Vallbona en el parc municipal Benjamí March Civera amb el títol ‘Feretes, llibres i cançonetes’ i comptarà amb múltiples propostes d’oci mentre es promouen activitats culturals per a tota la família.

La segona edició de la fira torna per a promoure la lectura, tallers, representacions teatrals i actuacions musicals per a acostar els llibres, autors i editorials al gran públic.

La inauguració oficial es produirà a les 10:45 hores, encara que des de les 10:00 hores començaran les propostes: tallers i ludoteques per als més xicotets; actuació teatral a càrrec de Kasiopea Teatre; i un contacontes literari, que inclourà un taller literari, oferit per Lluïsa March.

En la inauguració oficial participaran l’alcalde poblà, Josep Vicent Garcia; l’edil de Cultura, Beatriu Palmero; i el periodista local Sergi Pitarch, guanyador dels premis ‘Comtessa Maria de Lluna’ de l’any 2017. En aquesta activitat, el grup de Dolçaina i Tabal EDAS amenitzarà l’acte inaugural.

A partir de les 11:00 hores diversos autors de novel·les infantils i juvenils (Teresa Broseta i Toni Cabo, Àngels Carrera, Concha Estellés, Montse Jandro, Virginia Alba) presentaran llibres i signaran les seues obres. A les 12:30 hores actuarà el grup ‘Ramonets’, finalitzant les activitats matutines a les 14:00 hores.

Ja a la vesprada, tornaran a oferir-se els tallers infantils i ludoteques (a partir de les 16:00 hores). A les 17 hores actuarà ‘Batucal’ (grup de batucada d’Alfafar). A les 17:30 hores serà el grup ‘The Dance Crashers’ qui oferisca una fusió de ska i jazz.

A les 19 hores es presentaran les obres guanyadores de la XIII edició dels Premis Literaris ‘Poeta Teodor Llorente’ en les modalitats de poesia i narrativa. A més, a les 19:10 hores s’oferirà el contacontes ‘El viatge de Panxo’, a càrrec del Projecte Animalista de la Pobla (PAP).

A les 19:30 hores, hi haurà una presentació de llibres dels autors Guillem Montoro i Patrícia Estellés; Ramón Olaso; Víctor Iñúrria; Abelardo Luis Alba; i Amparo Herrero i a les 20:30, el periodista i escriptor Genar Martí, veí de la Pobla de Vallbona, presentarà el llibre ‘Antonio Anglés: la fuga d’un assassí’, acompanyat per Sergi Pitarch.

L’edil de Cultura, Beatriu Palmero, destaca la diversitat d’aquesta proposta cultural: “És una oferta àmplia, tant pel que fa al públic com a les propostes. La Cultura és divertida, i fomentem activitats culturals per a xiquets, però també oferim tallers infantils i castells unflables. També hi ha actes per a gent més major. La idea és que tota la família ho passe bé. Igualment, tenim un gran nivell tant en les actuacions com en les editorials i llibreries que acudeixen”.

Aquesta segona edició de la Fira del Llibre de la Pobla de Vallbona promou la participació ciutadana a través de l’espai ‘paraula-lectura continuada’, que permetrà a qui ho desitge recitar poemes o llegir fragments d’obres literàries.

A més, els membres del Centre d’Estudis Locals (CEL) de la Pobla de Vallbona disposen d’una caseta, on es podra visitar-se una exposició fotogràfica i consultar-se un gran nombre de llibres i revistes.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà