Acaben les obres per ampliar la capacitat del menjador del CP Mes de Tous

El Camp de Túria
L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha anunciat el final de les obres d’ampliació del menjador del col·legi públic d’infantil i primària Mas de Tous.

José García

Fonts del consistori han assenyalat que, amb esta actuació, s’ha duplicat la capacitat del menjador, que passa de 200 a 400 alumnes. A més de l’ampliació i la renovació de mobiliari, també s’ha renovat la cuina i s’ha ampliat el seu equipament.

Per a dur a la pràctica estes obres s’han emprat 440.000 euros del ‘II Pla E’, que ha impulsat el govern d’Espanya. Este centre d’ensenyament es va construir en 2004, acollint a 270 alumnes, i actualment ja educa a 480 estudiants.

Amb estes obres, des del consistori es considera que “l’actual Ajuntament s’ha donat una resposta adequada a la demanda existent” en este àmbit. Des de l’oposició, el PSPV-PSOE local insisteix a reclamar a l’equip de govern local que reclame al govern autonòmic els diners que s’ha emprat en estes obres, “ja que l’educació és una competència transferida a la Generalitat Valenciana, que es qui deuria haver solucionat les mancances existens, cosa que va prometre en 2007 i que ha acabat no fent”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà