Jaume Cortina candidat a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona

Jaume Cortina el camp de túria

Cortina que en l’actualitat és el portaveu de la formació socialista en l’ajuntament de la Pobla, concorrerà com a cap de llista als comicis locals del 2011 amb el recolzament de tots els membres de l’ejecutiva local del PSPV de la Pobla de Vallbona.

José García

El candidat socialista també ocupa la funció de secretari general del PSPV de la Pobla des de desembre de 2008. Al llarg d’esta legislatura s’ha encarregat de fiscalitzar el que titlla com “una deficient gestió econòmica del Partit Popular en la citada població”.

Cortina ha expressat la seua “satisfacció” per l’elecció de l’executiva local del PSPV que assumeix “amb gran responsabilitat però també amb molta il·lusió per a retornar la participació als ciutadans de la Pobla després d’una legislatura en la que el Partit Popular s’ha caracteritzat pels tics autoritaris i el nul consens amb la resta de forces polítiques sobre els grans temes i qüestions que afecten al futur del municipi”.

Jaume Cortina ha avançat que el futur govern de la Pobla sorgit de les eleccions de 2011 “haurà de plantar cara al desastre econòmic que ha provocat el Partit Popular en només quatre anys de mandat amb un deute de més de 12 milions d’euros i una despesa corrent i de personal desorbitat, però els socialistes estem disposats a assumir el repte per a resoldre els problemes existents ara en l’Ajuntament”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà