La Pobla revalida el títol del Trofeu Diputació

pilotaPasqual i Zarzo guanyen a Moro i Alejandro de Massalfasar

El frontó de la Cooperativa d’Albal ha acollit la segona jornada de finals dins del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles- Trofeu Diputació de València. Obria aquesta sessió vespertina de frontó la final de la máxima categoría, entre les formacions de Massalfassar, amb Moro i Alejandro, i la de La Pobla de Vallbona, amb Pasqual i Zarzo.

La partida va estar marcada des d’un inici pels incidents provocats pel propi joc. Quan el marcador reflectia un 13 a 5, per als de l’horta Nord, Pasqual rebia una pilotada al cap que el feia fer parar uns minuts, quedant-se tot en un esglai. Es desenvolupava la partida com havia començat, amb domini prou clar de la parella blava, fins arribar al moment clau de la partida, quan al marcador hi havia un 21 a 13 per als que havien anat sempre per davant, els de Massalfassar.

En este instant, una jugada fortuita amb Javi Moro i Pasqual de protagonistas va canviar la partida. El braç de Moro s’enganxa en el cos de Pasqual i va provocar la lesió, possiblement al tendó del colze dret de Javi. Després d’uns minuts provant, el de Massalfassar es convenç de que no pot continuar jugant amb el braç dret, i continua amb la partida emprant només el seu braç esquerre.

La partida canviava molt i aixó es notava en el marcador, ja que Pasqual i Zarzo poc tardaren en igualar la partida, i poc després la tancaven, per un marcador final de 41 a 29.

D’aquesta manera, La Pobla de Vallbona aconsegueix el seu tercer títol consecutiu, i cal remarcar també, que en esta ocasió el fa amb dos jugadors locals, com són Pasqual i Zarzo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà