La final de Sona la Dipu, a La Pobla de Vallbona

Siniestro Total i Mago de Oz actuaran en el parc Benjamín March Civera

El parc municipal Benajmín MArch Civera de la Pobla de Vallbona acollirà la final de Sona la Dipu 2018 el pròxim 22 de setembre amb l’actuació de les quatre bandes que millor puntuació n’hagen obtingut en les semifinals i de ‘Siniestro Total’ i ‘Mago de Oz’ , com a caps de cartell.

El Palau de la Batlia ha acollit hui l’acte de presentació del concurs Sona la Dipu per a promocionar els grups emergents del panorama musical valencià amb el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, la diputada de Joventut, Isabel Garcia; el periodista musical Quique Borrás, com a director de Sona la Dipu 2018; i Quique Medina, integrant del jurat.

Dotze grups de música han sigut seleccionats per l’organització de ‘Sona la Dipu 2018’: són Fuego Amigo; Kill the President!; l’Home Brut; Lanqae; Los Invaders; Mr. Perfumme; NUC; Periferia Norte; The Seafood Special; Tin Robots; Twise; i Yo Diablo que actuaran en diversos municipis -Ontinyent, 22 d’agost; Requena, 25 d’agost; Montcada, 7 de setembre; i Manises, 8 de setembre-, per a obtenir una plaça per a la gran final.

Un jurat integrat per cAmalia Garrigòs, Kiko Tur, Maria Carbonell, Quique Medina i Marta Moreira determinarà quines són les quatre millors bandes que percebran un premi de 500 euros i es disputaran el premi de gravar un disc en cas de guanyar la final el pròxim 22 de setembre.

La banda que es convertisca en guanyadora, en la categoria de ‘Música en Valencià’, serà recompensada amb la creació d’un videoclip.

Una novetat de l’edició d’enguany estableix que no passa a la final la millor actuació en cadascun d’aquests concerts, sinó que serà el jurat qui determinarà quins són al seu judici les quatre bandes que mereixen ser finalistes.

L’edil de Joventut de la Pobla, Lucía Sanchis, i el regidor de Música i Festes, Fran Esteban, s’han mostrat molt il·lusionats davant el repte que suposarà acollir a un gran nombre de persones en el municipi poblà. “A la Pobla existeix interés per la música, la corporació municipal té voluntat d’incrementar i diversificar l’oferta i creiem que aquests tipus d’esdeveniments són molt positius per a la nostra localitat. Els amants del rock i el pop estan d’enhorabona, i també serà una cosa positiva per al sector hostaler local”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà