Cap de setmana solidari a la Pobla de Vallbona

El Camp de Turia
Este cap de setmana hi hauràn tres activitas solidaries al llarg del dissabte i del diumenge, per obtindre fons que es destinaran a ús benèfic que s’enviarà al Senegal.

Pau Tineo

Demà dissabte, 11 de desembre, a partir de les 17:oo hores, el Centre Social acollirà la cinquena edició del ‘Festival Nadal Escènic’ de la Pobla de Vallbona, en el qual els alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Escèniques de la Pobla (EMAE) oferiran actuacions, representacions teatrals i de ball. El Festival servirà per col·laborar en el projecte d’ajuda al Senegal, ja que s’ha fet una cridada perquè tots els assistents duguen voluntàriament roba usada, material escolar, eines o joguets per a transportar-los al país africà. L’entrada al Festival és gratuïta.

Este mateix dia, a les 19:00 hores, se celebrarà un Festival Benèfic de nadales, organitzat per l’ONG ‘Plataforma de Valors’, en la Casa de Cultura.

El diumenge, a les 18:30 hores, se celebrarà un festival solidari per arreplegar fons dins d’una campanya d’ajuda al Senegal. Serà a la Casa de la Cultura i les entrades costen 5 euros; a més, s’ha establit una fila zero solidària, de 3 euros. Els diners servirà per pagar el contenidor que durà per vaixell tot el material usat que s’ha estat arreplegant per a este país.

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Benestar Social, ha promogut una campanya per arreplegar material per a la construcció, material escolar, màquines de cosir o tot allò que puga servir per crear llocs de treball al Senegal. En este festival hauran actuacions d’artistes i grups locals, la banda de la Corporació Musical de la Pobla, cantants i també associacions i col·lectius del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà