Josep Vicent Garcia (Compromís), reelegit alcalde de la Pobla de Vallbona

Josep Vicent Garcia amb la vara d’alcalde.

Amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo

El candidat de Compromís, Josep Vicent Garcia, ha estat reelegit a com alcalde de la Pobla de Vallbona amb el suport de PSPV, CUPO i Contigo. Garcia ha comptat amb els 12 vots que representen les quatre formacions polítiques i que superen la majoria absoluta del plenari que està en 11 vots.

Garcia mantindrà així la vara d’alcalde amb un govern que manté principalment els mateixos regidors i delegacions respecte a l’anterior mandat amb algunes incorporacions i baixes fruit dels resultats electorals.

L’alcalde ha volgut agrair el treball d’aquells que no repetixen com són Javier Descalzo (EU), Paco Navarrete (CUPO) i Lucía Sanchis (PSPV) i ha felicitat els nous regidors entrants per l’esperit constructiu que han mostrat a l’entrar al govern.

L’equip de govern de la Pobla amb els regidors de Compromís, PSPV, CUPO i Contigo.

En el seu discurs, Josep Vicent Garcia ha agraït el vot dels més de 6.000 veïns que donen la majoria absoluta a este govern i s’ha compromés a que “tots els partits que el conformen continuaran treballant per mantenir la confiança i el suport que els veïns han mostrat en estes eleccions”. Una voluntat de sumar i treballar pel futur del poble a la qual s’han sumat els portaveus de PSPV, CUPO i Contigo.

L’equip de govern estarà format per: Josep Vicent Garcia, Iris Marco, Beatriu Palmero, Fran Esteban, Javier Nóvoa, Raquel Martínez i Boni Carrillo per Compromís; Regina Llavata, José Miguel Tomas i Rebeca Pizarro pel PSPV; Juan Aguilar per CUPO i Jaime Ruix per Contigo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà