El trinquet de la Pobla de Vallbona estrena coberta

Puchol II, Monrabal, Soro III i Javi celebraran la partida de reobertura

La Pobla de Vallbona reobrirà el trinquet el 3 d’agost després de rehabilitar i millorar les instal·lacions. L’Ajuntament ha realitzat les obres de cobertura del trinquet municipal Miguel Balaguer “Canya”, el que ha requerit també reforçar l’estructura donat el mal estat de conservació en que es trobava. A més, s’ha renovat l’enllumenat substituint els al·lògens per llums led per millorar l’eficiència energètica i s’han augmentat els punts d’il·luminació.

Per a l’acte d’obertura està prevista una partida amb Puchol II i Monrabal contra Soro III i Javi i es realitzarà una exposició amb imatges de la història del triquet.

Les obres han suposat una inversió de 280.000 euros amb una subvenció de la Diputació de València de 235.000 euros. En la segona fase hi ha prevista la renovació dels vestidors, el bar i la façana principal.

L’any 2017 el consistori va adquirir el trinquet que estava en mans privades per poder recuperar una instal·lació que el pas dels anys havia anat deteriorant. A partir d’ací es va realitzar una primera inversió per canviar el paviment, ple de forats i que impedia el bot de la pilota i es va substituir per un de pedra de bateig.

La Pobla acollirà a més de les partides tradicionals del dilluns, les partides que se celebren en el trinquet de Pelayo els dissabtes. També serà seu de la final del trofeu Diputació que enfrontarà als equips del Genovés i Francés i un trofeu d’Estiu d’Escala i Corda en que participaran De la Vega, Javi, Alvaro, Francés, Salva, Monrabal II, Puchol II, Félix, Genovés II, Jesús i Carlos.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà