RadioPobla es posa en marxa davant l’epidèmia del COVID-19

radio pobla

Comença amb un informatiu de dilluns a divendres a les 14 hores i que es repetirà cada hora fins a les 22 hores

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona inicia els informatius de la ràdio municipal esta setmana per donar servei públic davant la situació d’epidèmia del COVID-19.

RadioPobla avança així la seua posada en marxa en un moment en que els veïns necessiten rebre informació immediata i conéixer les mesures que s’estan prenent al municipi.

En este sentit, RadioPobla comença amb un informatiu que s’emetrà de dilluns a divendres a les 14 h i que es repetirà cada hora fins a les 22 hores. Ací trobaran informació sobre les actuacions de l’Ajuntament per contindre el coronavirus als espais públics, les accions de solidaritat, informació general i també consells de com actuar a casa. També la ràdio esta servint de plataforma per donar a conèixer les iniciatives particulars i d’empreses que estan bolcant-se en ajudar cosint mascaretes i donant material de protecció.

A esta programació inicial i quan la situació es normalitze, s’aniran sumant nous programes d’entrevistes a personatges rellevants de la localitat, programes musicals i de pilota valenciana entre d’altres. L’objectiu és dotar al municipi de mitjans de comunicació potents i de servei públic que pugen mantindre informada a la població en tot moment.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que “tot i que ens haguera agradat que la posada de la ràdio no s’haguera produït en esta situació, es una bona notícia que els poblans i les poblanes tinguem per fi la ràdio en marxa i que ara es podrà vore també el caràcter de servei públic dels mitjans de la Pobla”.

El primer edil de Compromís ha destacat que “este treball se suma ara a la gran tasca informativa que s’està fent estos dies des de la televisió local amb informatius diaris.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà