La Pobla de Vallbona llogarà pisos per a oferir-los com a lloguer d’habitatge social

habitatges carrer Pobla de Vallbona

El consistori es farà càrrec del lloguer i despeses de subministraments

La Pobla de Vallbona obri una borsa d’habitatges en la modalitat de lloguer amb la finalitat de cobrir les necessitats socials del municipi. Amb este registre es vol disposar del primer parc d’habitatges públic que puga donar resposta a les situacions conjunturals de vulnerabilitat que puguen patir les persones o famílies de la localitat.

Des del consistori s’ha obert un registre per a què particulars i empreses puguen posar els pisos a disposició de l’Ajuntament per a lloguer social. D’esta manera es dona seguretat als propietaris al ser l’Ajuntament qui lloga i es fa càrrec del pagament de la mensualitat, dels rebuts de subministraments i es responsabilitza de l’habitatge.

Amb esta mesura es vol cobrir la manca d’habitatge públic que històricament ha patit el municipi i poder atendre les necessitats de les famílies residents a la Pobla quan travessen sèries dificultats socioeconòmiques i no disposen de recursos per a disposar d’allotjament.

La borsa inclourà habitatges amb una, dos o més habitacions per als diferents tipus de famílies que travessen una situació de vulnerabilitat i que l’Ajuntament llogarà quan es necessiten. A més hauran d’estar ubicats al nucli urbà i es tindrà en compte aquelles que presenten millors condicions d’accessibilitat, ubicació, que estiguen ja moblades i amb electrodomèstics i millor s’adapten a les necessitats dels usuaris.

L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, ha destacat que “és la primera vegada que l’Ajuntament posa una mesura definitiva per solucionar el problema de l’habitatge social i que permetrà donar una resposta ràpida als nostres veïns en el moment que més ho necessiten”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà