Els ‘Premis Excel·lència Acadèmica’ recompensen els millors alumnes

El Camp de Túria
L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va concedir, el passat dia 27 de juny, els ‘Premis a l’Excel·lència Acadèmica’ del curs escolar 2011-2012. Es tracta de la segona edició d’estos guardons, que tenen com objectiu recompensar l’esforç dels estudiants dels centres escolars de la població, mentre s’incentiva el consum als comerços locals.

José García

Segons les bases de la convocatòria, els premis es concedeixen a alumnes des de 6é d’Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Programes de Qualificació Professional Inicial (PQPI), Batxiller i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior dels centres d’ensenyament públics i concertats de la Pobla de Vallbona, que hagen realitzat un esforç que meresca ser reconegut per la comunitat educativa com a conseqüència dels bons resultats obtinguts.

Així, enguany s’han premiat a 16 alumnes, que s’han repartit premis: una sèrie de vals de diferent quantia que es poden canviar per material escolar i de papereria als comerços de la Pobla adherits a la convocatòria.

L’Ajuntament vol complir amb dos objectius: incentivar el comerç local del sector i donar un reconeixement públic a l’esforç i dedicació de l’alumnat en cadascuna de les etapes, a més de reforçar aquells aspectes que incideixen en la millora del sistema educatiu.

Formen part de la relació de premiats  Arantxa Adrián Vargas, Ana Maria Lambe, Joel Peiro Asensi, Claudio David Alba Benlloch, Anna Martínez Amaya, Darío Esteve Serra, Xavier Camps Mañez, Sonia Esteve Mañez, Raquel Salvador Roger, Javier Martínez Amaya,  Amparo Almudena Pérez Ibáñez, Esther Fernández Palou,  Francisco Marco Llopis, María Saiz Raimund, Ariadna Montero Blay i María del Mar Salcedo Godoy.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà