La Pobla de Vallbona obri una oficina per a assessorar els afectats per ocupacions il·legals

la pobla

Estarà atesa per una advocada especialitzada a partir del 5 de novembre

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat en marxa un servei d’atenció a les persones que patixen l’ocupació no autoritzada del seu habitatge. Amb este servei es prestarà assessorament legal al veïnat del municipi que troba ocupat el seu pis.

L’oficina estarà atesa per una advocada especialitzada que informarà els veïns afectats sobre la normativa aplicable, els tràmits a seguir i resoldrà els dubtes sobre el procediment. El servei entrarà en funcionament el 5 de novembre i es sol·licitarà amb cita prèvia.

Amb esta mesura, l’Ajuntament vol donar suport a aquells veïns que s’han vist afectats per una ocupació no autoritzada del seu habitatge. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, ha destacat que tot i que la Pobla no pateix una incidència major que altres municipis, “sí que volem que aquells propietaris que es troben afectats disposen l’assessorament legal de l’Ajuntament per abordar esta situació.

Juntament amb esta mesura, l’Ajuntament ha posat en marxa altres iniciatives com la Borsa d’Habitatge Públic per a què els propietaris puguen llogar els pisos buits amb garanties de cobrament i bon ús.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.