Enric Sanç presenta la seua última obra ‘Les hores concèntriques’

Les hores concentriques d'Enric Sanç

La Casa de la cultura de la Pobla de Vallbona acollirà el proper 22 de novembre, a les 19:30 hores, la presentació de la darrera obra d’Enric Sanç ‘Les hores concèntriques’.  Un acte on intervindran, a més del propi autor, qui recitarà diversos passatges de l’obra,  Alexandre Navarro, poeta de Nàquera i professor de secundària i Josep Antoni Fluixà, assessor editorial de Germania i director de la Fundació Bromera.

 

I.G.

 

Es tracta del segon poemari d’aquest autor, amb el que va guanyar l’VIII Edició dels Premis Teodor Llorente de poesia de la Pobla de Vallbona. Una obra editada per editorial Germania i prologada per Alexandre Navarro, qui ha dit de Sans que “és més que pescador d’homes, pescador de vides, sap pouar de la millor tradició poètica, oriental i occidental, com si d’un divan goethià es tractés”.

 

Per la seua banda, l’escriptor i tècnic lingüístic, Vicent Penya, ha dit que “Sanç ha sabut combinar un estil avantguardista amb la poesia més popular. Explora el llenguatge poètic amb una abundància de jocs de paraules, riquesa lèxica, un ritme i una musicalitat personals i la recerca d’una estètica sobre la capacitat que presenta el to líric”.

 

Enric Sanç, nascut a València en 1976, abans publicà ‘El plany de les lletres ferides’ i ha col·laborat en les antologies: ‘Estels de paper’ i ‘Màtria’ de la col·lecció ‘Mil Poetes i un País’ de l’editorial Germania, i en la de l’homenatge pel 75 aniversari de Jaume Pérez Montaner, organitzat per Ca Revolta.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà