L’Ajuntament firma convenis amb altres administracions per tal d’estalviar tràmits als ciutadans

Ajuntament de la Pobla
L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha iniciat la firma de convenis amb diferents administracions públiques per poder consultar les seues bases de dades i agilitzar els tràmits dels ciutadans. Una actuació que s’engloba dins de les mesures encaminades a aconseguir la ‘interoperabilitat’ i facilitar la relació entre administracions i ciutadania.

I.G.

De fet, l’equip de govern tracta, amb aquestos convenis, d’estalviar als ciutadans les gestions que el propi Ajuntament pot dur a terme a través de la seua plataforma telemàtica. Una tecnologia que possibilita l’intercanvi d’informació i que permet fer peticions a oficines com la Seguretat Social, el Cadastre, la Direcció General de Trànsit o l’Agència Tributària, i rebre el resultat de les consultes realitzades, amb el que no cal sol·licitar aquesta documentació al ciutadà.

En aquest sentit, l’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha assenyalat  que “volem facilitar al màxim als nostres veïns la realització dels seus tràmits, optimitzant la gestió per ser més eficaços i promovent l’estalvi energètic i econòmic al minimitzar l’ús del paper”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà