L’Ajuntament posa en marxa un curs per a millorar l’autonomia personal i el benestar emocional

Mente activa
L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat en marxa, per al present curs, un programa d’estimulació cognitiva per a millorar l’autonomia personal i el benestar emocional. El curs, que s’anomena ‘Posa en forma la vostra ment’ està dirigit a tots els ciutadans de qualsevol edat d’aquest municipi del Camp de Túria i es realitza els divendres de 10:00 a 11:30 hores, al Centre Social.

I.G.

La creació d’aquesta aula de ment activa té com a objectius generals: mantenir i millorar les capacitats cognitives, millorar el sentiment de benestar emocional, psicològic i de salut en general, fomentar l’autonomia personal i millorar la interacció amb l’entorn, així com contribuir al manteniment de la qualitat de vida i enfortir les relacions socials.

Així, les activitats programades estaran destinades a  treballar la memòria, l’orientació, el llenguatge, l’atenció, la concentració, el raonament, el càlcul, les funcions executives, l’autoestima, les activitats sensorials o la creativitat.

Es tracta d’una iniciativa que ve a enriquir l’oferta d’activitats saludables posades en marxa per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, com ara les classes de gimnàstica, el ball en línea o les excursions programades pel consistori.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà