400 majors de la comarca realitzen una caminada des de la Pobla de Vallbona fins Benaguasil dins d’una jornada saludable

Imagen de la marcha saludable.
En una jornada saludable, organitzada per la Unió Democràtica de Pensionistes de València (UDP) i els consistoris de la Pobla de Vallbona i Benaguasil, la conselleria de Benestar Socia i la Diputació de València, uns 400 majors de la nostra comarca van recórrer ahir els quatre quilòmetres que separen ambdues poblacions. Els participants, vinguts des de Vilamarxant, l’Eliana, Benissanó i Benaguasil, arribaren fins el punt de reunió, el Centre Social de la Pobla de Vallbona, en diferents autobusos que s’havien preparat.

Jesús Pérez

La marxa entre els cascs urbans de la Pobla de Vallbona i Benaguasil  va ser l’acte principal d’un dia en que es va fer un esmorzar per començar el dia i seguit, s’impartiren dues xerrades. Després, autoritats polítiques com la directora general d’Acció Social, Pilar Albert; la secretaria autonòmica d’Autonomia Personal i Dependència, Manuela García; José Sanchis Molina, President de la Federació Provincial de la UDP de València i els concejals de Benestar Social dels Ajuntaments van rebre els participants en la jornada.

La jornada va prosseguir amb la caminada, que va finalitzar a la llar del Jubilat de Benaguasil, on es va tancar el dia amb un dinar per tots els participants.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà