S’inaugura el nou vial d’accés a la zona residencial i comercial de ‘El Osito’

Nou vial d'accés a la zona residencial i comercial de 'El Osito'

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona va inaugurar el passat dia 20 de desembre el nou vial que va des de la rotonda d’accés a l’empresa Celestica,  situada al costat del parc comercial de ‘El Osito’, fins la CV-375 que uneix el municipi poblano i l’Eliana. L’acte va estar presidit per l’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, i va comptar amb la presència de representants de la Corporació municipal, membres de l’empresa que ha dut a terme l’obra, representants de les empreses de la zona i veïns.

I.G.

Les obres escomeses, que han durat huit mesos i han comptat amb un pressupost de 1.136.418 euros, permetran connectar de manera eficient diversos punts clau del municipi i de la comarca, com són la zona comercial de ‘El Osito’, la zona industrial del polígon Mas de Tous i les zones residencials situades prop d’aquesta zona, com són les del sector SRC-IBM o les de la zona sud d’aquest municipi del Camp de Túria.

Les obres han consistit en repavimentar el vial existent, eixamplar la calçada i les voreres, dotant-los de voreres i construir un nou tram de carril bici amb enllumenat públic. A més, s’han condicionat les zones verdes annexes amb la creació d’un sender de vianants per a permetre l’accés dels veïns a les zones residencials i s’han realitzat treballs per a la canalització de les aigües pluvials fins a creuar la carretera CV-375. En aquest sentit s’ha realitzat una canalització importantíssima per a la zona, ja que s’ha connectat el barranc de Bono, al terme municipal de la Pobla de Vallbona,  amb el barranc de Mandor, al terme veí de l’Eliana.

L’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, va manifestar a l’acte d’inauguració que “es tracta d’uns accessos d’extraordinària qualitat, a tots els nivells. Aquest vial suposa una connexió de gran importància tant per a les zones residencials com a les zones comercials i industrials, responent a la necessitat dels nostres veïns i millorant la competitivitat del teixit empresarial. “

Finalment, Contelles va destacar també que “hem complert els terminis d’execució de les obres que ens havíem marcat, ja que volíem posar en marxa el nou vial abans que acabés l’any i, gràcies al treball de tots, així ha estat”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà