Els veïns de la Pobla podran pagar els seus impostos a terminis

L'Ajuntament donarà facilitat de pagaments als seus veïns.
Els veïns de la Pobla de Vallbona poden demanar des del passat dimecres el fraccionament del pagament dels impostos municipals de 2014, en una mesura aprovada per l’Ajuntament per donar facilitats de pagament. Per fer-ho efectiu, els habitants de la població hauran d’emplenar una sol·licitud i de domiciliar els pagaments.

Jesús Pérez

Així, si s’acollixen a la mesura consistorial, els veïns podran pagar els seus impostos en deu mesos. El pagament fraccionat d’impostos, afectarà a l’Impost de Vehicles de Tracció Mecànica, a la taxa que regula els guals, a l’IBI rústic i urbà i a la taxa d’escombreries.

En principi, el termini per presentar les sol·licituds era desembre de l’any passat i gener, però al ser una nova mesura, el termini de presentació s’allarga fins maig. Així, si es sol·licita en gener, els pagaments es podrien fer en deu mesos, fins novembre. Si es demana als mesos posteriors, la quota a pagar es calcularà des del mes on es demane fins a novembre del 2014.

L’alcaldessa de la Pobla de Vallbona, Mari Carmen Contelles, ha comentat que “el nostre objectiu és ajudar a les famílies, en uns temps en què l’Ajuntament ha d’estar més proper que mai als ciutadans i als seus problemes. Amb aquesta mesura s’alleuja la càrrega que puga suposar el pagar els impostos municipals, ja que es podran abonar en còmodes terminis. I també guanyarem en agilitat, ja que des que se sol·licita i es concedeix el fraccionament, els veïns sabran quan tindran de fer els pagaments i el seu import.”

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà