La Pobla de Vallbona invertix 1,5 milions en la nova carretera de la Sima

carretera la Sima

Donarà un accés a 3.000 veïns i eliminarà la revolta del pou de la Finca de San Luis

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona presenta al veïnat de les urbanitzacions de la zona est la nova carretera que donarà accés als seus nuclis residencials. Amb una inversió de prop d’1.500.000 d’euros permetrà crear un accés segur a les urbanitzacions de La Sima, Sant Llàtzer, La Conarda i Les Penyes.

La carretera té un termini d’execució de vuit mesos des de l’inici de les obres que s’espera quecomence el mes de març. Suposarà la construcció de 1.450 metres lineals de via amb una amplada de 12 metres. A més, disposarà de dues rotondes, una central per accedir a la urbanització La Conarda i l’altra per a La Sima.

La nova carretera tindrà un carril bici compartit amb vianants de 3,30 metres separat de la calçada. D’esta manera es facilita la mobilitat no motoritzada, una vella reivindicació del veïnat de la zona est del municipi.

L’obra suposa una important millora en seguretat que suposarà per a més de 3.000  veïns i veïnes que fins ara havien d’accedir per una carretera amb revoltes perilloses i de poca visibilitat. L’Ajuntament ha realitzat en els darrers anys un esforç inversor important per a vertebrar el municipi que té una gran dispersió d’urbanitzacions i nuclis habitats per tot el terme.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà