La Pobla adjudica la redacció del projecte del centre de dia La Rascanya

centro dia la pobla

Les obres començaran abans que acabe l’any i els treballs finalitzen durant el 2023

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha adjudicat la redacció del projecte per a la construcció del futur Centre de Dia per a persones majors de la Rascanya. La infraestructura es construirà a l’avinguda de la Mar Mediterrània de la Rascanya i estarà sufragada íntegrament per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives a través del Pla Convivint, amb una inversió de més d’1,4 milions d’euros. 

La previsió és que les obres comencen abans que finalitze l’any i que els treballs s’executen durant el 2023. El centre de dia per a persones majors, amb una capacitat per a 80 veïns i veïnes, oferirà diversos serveis amb un model residencial humanitzat i centrat a millorar la qualitat de vida de les persones. La futura infraestructura donarà resposta a les reclamacions fetes des de l’Ajuntament de la Pobla des que l’any 2017 s’iniciaren els tràmits per a construir el centre.

El Centre de Dia de la Rascanya serà un nou recurs per a persones majors que donarà un servei de proximitat al municipi i a tota la comarca de Camp de Túria, amb la funció d’afavorir que les persones majors puguen romandre en el seu entorn familiar i social el màxim temps possible, així com millorar el seu benestar.

Un centre amb grans espais verds

L’edifici es vertebra al voltant d’un pati interior en 3 grans zones: zona de cuina, menjador i zona d’activitats ocupacionals, zona de descans i rehabilitació i zona d’administració i personal.

El centre disposarà de diversos espais verds i a l’aire lliure: el jardí exterior a l’Est, hort, jardí Nord, gimnàs exterior, i una gran zona d’esplai, els quals fan un total de 928,49 m² de zona verda exterior. Així mateix, la parcel·la del centre de dia està al costat d’una zona verda d’ús públic, la qual cosa farà que l’entorn siga encara més agradable i obert.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà