EPSAR contracta la redacció del projecte de la depuradora del Carraixet de La Pobla de Vallbona

Xalets xona nord  la pobla

El municipi té més de 1.100 habitatges que no tenen ni clavegueram ni una depuradora on abocar l’aigua residual

La Depuradora del Carraixet de la Pobla de Vallbona comença a prendre forma després que l’Entitat de Sanejament d’Aigües EPSAR haja contractat la redacció del projecte. L’empresa pública ha comunicat a l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona la firma del contracte amb l’empresa MS Ingenieros SL per a la redacció del projecte de construcció del Sistema de Sanejament del marge esquerre del barranc del Carraixet.

El contracte es va firmar el passat 12 de juliol i l’empresa disposa d’un any per a la redacció del projecte. Una vegada finalitzat, la Conselleria podrà licitar l’execució de l’obra de la depuradora que donarà servei a les urbanitzacions de la zona nord de la Pobla de Vallbona i diferents àrees de Bétera, Olocau i Serra.

El municipi poblà té en l’actualitat més de 1.100 habitatges que no tenen ni clavegueram ni una depuradora on abocar l’aigua residual. L’ajuntament celebra els passos que està donant la Conselleria de Medi Ambient, ja que permet al consistori planificar la construcció de la xarxa de clavegueram que ha de connectar les zones residencials del nord de municipi amb la futura depuradora.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, afirma que l’Ajuntament està pendent del compliment dels terminis en l’execució d’esta obra per part d’EPSAR per coordinar-los amb la resta d’actuacions de la construcció de la xarxa de clavegueram que necessita l’àrea nord del terme i que ha de gestionar l’Ajuntament.

Garcia assenyala la necessitat de disposar d’una xarxa de clavegueram i una depuradora perquè el tractament d’aigües residuals és una necessitat veïnal i s’ha d’evitar la contaminació dels aqüífers.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà