La Casa de la Cultura canvia la climatització de l’auditori

aire_condicionat

Se substituïx l’equipament instal·lat l’any 1998

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona canvia la climatització de la Casa de la Cultura. El nou equipament millora l’eficiència energètica mitjançant un recuperador de calor incorporat al sistema.

La nova instal·lació renova l’aire de l’interior de l’edifici, el que aporta més salubritat, seguretat i higiene per als usuaris de l’auditori. A més, se substituïx l’equipament instal·lat l’any 1998 i s’adapta a normativa d’instal·lacions tèrmiques actual.

L’equipament de climatització és més sostenible mediambientalment i utilitza gasos menys contaminants per al funcionament.
Amb esta inversió es millora substancialment el confort dels usuaris de l’auditori, ja que l’anterior climatitzador havia patit diferents avaries que impedien sovint el seu ús.

La inversió forma part de les millores que està fent l’Ajuntament en l’auditori on ja s’ha millorat l’enllumenat de l’escenari que ha reduït el consum de 60 a 2 kw i augmentat l’eficiència energètica de les instal·lacions.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.