Els veïns de la urbanització la Sima brinden per la nova carretera

carretera sima 2

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona finalitza les obres amb una inversió de 1,7 milions

L’Associació de Veïns de la urbanització La Sima-Sant Llàtzer va organitzar el passat dissabte un acte per celebrar la finalització de les obres de la carretera de la Sima. Amb este acte, l’associació ha volgut convidar a un vi d’honor a tot el veïnat de les urbanitzacions que es voran beneficiades per esta obra.

Dissabte de matí obria una carretera on l’Ajuntament ha invertit 1,7 milions d’euros. S’eliminen les revoltes perilloses i sense visibilitat i s’eixampla la plataforma als 15 metres. S’ha construït a més un carril bici de 3 metres d’amplada i amb separació física de la calçada. La via comptarà amb dos rotondes que donaran accés segur als diferents nuclis residencials de la zona.

brindis carretera

Amb esta inversió s’aconseguix millorar l’accés actual entre l’autovia CV-35 i les urbanitzacions de la zona est del municipi. L’obra suposa una important millora en seguretat viària, ja que fins ara s’havia d’accedir per una carretera amb revoltes perilloses i de poca visibilitat.

L’Associació ha convocat també una passejada en bicicleta per al dia 29 de gener pel carril ciclovianant construït que comunica les urbanitzacions de l’est amb el nucli urbà i altres nuclis residencials. Amb esta obra es dona resposta a una reclamació veïnal de més d’una dècada i que beneficiarà els 3.000 veïns que viuen en la zona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà