Álvaro Cámara guanya el premi de composició per a banda Arturo Balaguer

Guanyador premi artur balaguer 2023

El guardó està dotat amb 5.000 euros

Álvaro Cámara López de Jaén ha rebut el premi de Composició per a Banda Arturo Balaguer ‘el de Canya’ dotat amb 5.000 euros, a més d’una escultura de Francisco Crespo per la seua obra musical Pulmó verd, que es va presentar amb el lema Pulmón Verde del Safareig.

Aquest concurs naix amb l’objectiu de fomentar i difondre la cultura musical a través de la música de banda tan arrelada a la cultura de la Pobla de Vallbona Enguany s’han presentat 15 sol·licituds, sis presentades en la convocatòria d’enguany i nou recollides en la convocatòria de 2021, tal com assenyalaven les bases.

Les obres finalistes han estat, Retaule de la Vall-bona de Francisco José Flores Giménez del municipi de Taipei (Taiwan) i Cinc Estampes Matinals de La Pobla, del sevillà Juan Joaquín Guirado, de La Algaba.

Les partitures de les tres obres seleccionades i la resta de material passen a formar part de l’arxiu municipal de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona com a patrimoni immaterial de la localitat. I a més, el concert es va gravar en format àudio per a fer un treball discogràfic.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà