La Pobla de Vallbona incorpora unitats especialitzades de la Guardia Civil

seguridad la pobla

L’Ajuntament ha convocat la Junta de Seguretat

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat la Junta de Seguretat amb la Subdelegació del Govern, membres de la Guàrdia Civil i Policia Nacional per reforçar la vigilància en el municipi.

L’alcalde, Josep Vicent Garcia ha convocat la reunió amb l’objectiu d’avaluar la situació de la seguretat amb les xifres de l’últim trimestre pel que fa a la violència de gènere, les entrades en domicili i l’increment de la sensació d’inseguretat.

Des de la Subdelegació del Govern, responsable de la seguretat ciutadana, s’ha destacat que en les darreres setmanes s’ha reforçat a la Pobla la presència de mitjans per part de la Guàrdia Civil amb la incorporació d’unitats especialitzades GRS i l’USECIC que realitzen controls aleatoris al municipi.

L’alcalde ha destacat que en els pròxims dies es signarà un conveni de col·laboració amb la Subdelegació del Govern que permetrà incrementar l’intercanvi d’informació i coordinació entre la Policia Local i Guàrdia Civil que permetrà millorar l’actual canal de comunicació entre els dos cossos.

En la Junta de Seguretat s’ha valorat l’increment de la inseguretat en la comarca de Camp de Túria i els últims resultats aconseguits per les forces de seguretat. A la Pobla s’ha detingut en les últimes setmanes una banda organitzada i esta mateixa setmana s’ha detingut un home que havia accedit a un domicili amb intenció de robar.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha incrementat les mesures de seguretat al municipi amb un reforç de la plantilla que aplega als 43 efectius i està previst l’augment amb nous agents.

Des de 2019, el municipi disposa de càmeres de vigilància i lectura de matrícules als d’accessos als polígons industrials, al nucli urbà i a diferents nuclis residencials que estan permetent millorar les tasques de vigilància.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà