Dos treballadors detinguts en una batuda en una barberia de la Pobla de Vallbona

La Guàrdia Civil va intervindre amb set vehicles i un helicòpter

Una espectacular operació duta a terme ahir per la Guàrdia Civil a la Pobla de Vallbona s’ha saldat amb dues persones detingudes, tots dos treballadors de la barberia El Templo.

El desplegament amb set vehicles i un helicòpter de la Guàrdia Civil va començar al voltant de les 11 al carrer Guillermo Roch, que va quedar tallat al trànsit durant tot el matí.

Els agents, sobre una vintena, van irrompre en el local que funciona com a perruqueria i estudi de tatuatge des de fa poc més d’un any i es van emportar a dos empleats detinguts i van confiscar l’ordinador del local.

El centre romania aquest matí tancat al públic, mentre diversos empleats es dedicaven a netejar i posar a punt l’interior després del registre dels agents de la Guàrdia Civil amb la intenció de reobrir el pròxim.

Barberia Tattoo la Pobla de Vallbona

Segons han explicat a Infotúria.com treballadors de la barberia, la Guàrdia Civil es va presentar en el local i es van emportar als dos empleats i l’ordinador sense donar cap explicació. Però aquestes mateixes fonts han negat que es tracte d’un assumpte de drogues.

Diversos testimonis han explicat a aquest mitjà que el local funcionava amb normalitat i que l’única cosa que els cridava l’atenció era el trànsit cotxes d’alta gamma estacionats a les portes del local.

En les xarxes socials, la barberia ha difós la presència de diversos jugadors de la primera plantilla del València CF com a clients.

Fonts policials han afegit que l’operació es va completar amb una intervenció en un pis del carrer Vicari Camarena de la localitat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà