Abel Martí (PP) presenta la seua candidatura ‘La Pobla il·lusiona’

pp la pobla

Mompó i Mazón abrigallen al regidor popular

El PP de la Pobla de Vallbona ha presentat al regidor Abel Martí com a candidat per a l’alcaldia del municipi en les pròximes eleccions del 28 de maig. Acompanyat de veïns, afiliats i simpatitzants i representants populars, Martí va exposar que el seu projecte per a la Pobla persegueix “millorar la vida de la nostra gent en tot el que siga a la nostra mà perquè el poble recupera la il·lusió”.

Els presidents del PP de la província i autonòmic Vicent Mompó i Carlos Mazón, l’alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra, i el candidat a l’alcaldia de Vilamarxant, Héctro Troyano, van acompanyar al substitut de l’exalcaldessa i actual portaveu municipal Mari Carmen Contelles com a cap de cartell.

Mazón va recalcar la importància d’apostar per un canvi de direcció i va recordar als presents que és a les seues mans el futur no sols del poble, també de la pròpia Comunitat Valenciana: “Municipis com la Pobla seran clau per a recuperar el control de la comunitat i corregir allò que ens impedeix créixer”.

Amb el lema ‘La Pobla Il·lusiona’, el candidat popular va insistir en la importància de posar en valor les riqueses del municipi i treballar per construir un futur que retorne a la població la il·lusió perduda: “La Pobla té qualitats més que suficients per a afrontar el futur amb optimisme i amb la seguretat que, amb els canvis necessaris, podem aconseguir tot el que la nostra població mereix per a viure millor”.

Abel Martí va afirmar que la seua voluntat és governar per al total de la població, sense importar ideologies o colors: “La Pobla som tots i governar per a tots és l’única forma que la nostra comunitat avance, cresca i millore. És el nostre deure treballar per a fer-lo possible”.

Durant l’acte es van viure moments de gran emoció, amb el suport dels presents i, especialment, amb la presència de les persones més afins del candidat, que no van voler deixar passar l’ocasió de mostrar la seua confiança en el projecte de futur que representa Martí per a aquest municipi de la comarca del Camp de Túria.

“Ens mou la il·lusió pel que podem construir tots junts, pensant sempre a generar benestar per als nostres, potenciar les nostres riqueses i recuperar les regnes del nostre futur”, va assegurar el candidat popular.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà