Rescaten a un home i als seus gossos en un incendi a la Pobla de Vallbona

simulacro incendio bomberos
Imatges d’arxiu.

El foc s’ha declarat prop de la zona del camp de tir

Un incendi declarat en un habitatge del terme municipal de la Pobla de Vallbona ha passat a terreny forestal i ha obligat a desallotjar diverses residències pròximes de manera preventiva, així com a rescatar a un home i als seus gossos.

Així ho han comunicat el Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat i el Consorci Provincial de Bombers, que informen que el foc s’ha declarat sobre les 17 hores prop de la zona del camp de tir.

https://twitter.com/i/status/1642553031081246721

En aquests moments treballen en la zona quatre dotacions de bombers i un sergent del Consorci, així com el Grup Especial de Rescat en altura (GERA) amb un helicòpter, i una unitat de bombers forestals de la Generalitat.

Els bombers han rescatat a una persona i als seus gossos, que havien quedat atrapats en una parcel·la afectada per l’incendi, han assenyalat des del Consorci, que recorden que la seua prioritat és protegir a les persones i les propietats de la zona.

En aquest sentit, asseguren les mateixes fonts que els equips de bombers estan preparats per a realitzar més rescats en cas que siga necessari.

El Centre de Coordinació d’Emergències ha declarat la situació 1 del Pla especial per a fer front a incendis forestals per la possible afectació a béns no forestals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà