Josep Vicent Garcia: “La dreta intenta guanyar intoxicant el que no va guanyar en les urnes de la Pobla de Vallbona”

Josep Vicent Garcia, alcalde de la Pobla de Vallbona. FOTO: PAU TINEO.

Un periòdic afí a la dreta atribuix a l’alcalde una gasolinera que és d’un altre amb nom semblant i DNI diferent

L’alcalde de Compromís de la Pobla de Vallbona ha denunciat una campanya de mentides de “la dreta mediàtica” per evitar un pacte de progrés al municipi desprès de les eleccions del 28M. Josep Vicent Garcia assenyala que s’ha publicat en un periòdic afí a la dreta una denúncia falsa contra ell en la que se li atribuïx una gasolinera que no és seua.

Garcia assenyala que només cal una ràpida consulta al registre mercantil per comprovar que el DNI del titular de la gasolinera no és el mateix que el seu i que el nom està en castellà quan el seu és en valencià.

L’alcalde de Compromís considera que no és casual que “una denúncia amb una mentida tan burda” haja aparegut ara en plenes negociacions del govern municipal per evitar el govern de progrés que ha tingut la Pobla durant 8 anys.

Garcia assenyala que respecte la seua compatibilitat entre l’alcaldia i l’empresa privada en què treballa 26 anys compta amb l’informe favorable de la funcionària habilitada nacional de l’Ajuntament que declara la plena legalitat entre els dos treballs.

Josep Vicent Garcia ha apuntat que ja s’ha demanat una rectificació al diari que s’està a l’espera que es publique i que en tot cas es reserva el dret de presentar demanda per les falses acusacions rebudes.

Garcia troba “descaradament sospitós” el cúmul de denúncies falses que està rebent el seu partit en els darrers mesos de sectors i mitjans afins a la dreta i la difusió que n’està fent en les xarxes socials i en la premsa de determinats partits polítics del municipi.

L’alcalde de Compromís lamenta “el joc brut d’alguns sectors que intenten dir que tots els polítics són iguals quan el seu partit s’ha caracteritzat per l’honradesa en la gestió”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà