Esport, música i promoció del valencià, a les celebraciones del 9 d’Octubre

La Pobla de Vallbona celebra la XV edició de la Festa de la Bicicleta per un circuit urbà de 6 quilòmetres

La Pobla de Vallbona va a celebrar el 9 d’Octubre amb diversos actes esportius, culturals i festius: La Festa de la Bicicleta, el Concert Commemoratiu del 9 d’Octubre, a càrrec de la Banda de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona i la ‘Dansà Popular’ amb la participació dels grups del Camp de Túria i convidats de tota la Comunitat

A les 11.30 hores s’iniciarà la tradicional Festa de la Bicicleta, que enguany celebra la XV edició. Un acte que es preveu multitudinari i té la sortida al mercat municipal. Este passeig per un circuit urbà de 6 quilòmetres és una cita familiar que any rere any guanya més participants. Després del passeig, es farà un sorteig de regals entre els assistents.

D’altra banda,  l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA, vol aprofitar el Dia de la Comunitat Valenciana per a promocionar la llengua sota el lema ‘Connecta’t al valencià’. L’estand instal•lat davant del Centre Social estarà carregat de sorpreses, tallers, jocs i obsequis.

Per la vesprada, a les 19.00 hores, l’auditori de la Casa de la Cultura serà l’escenari del Concert Commemoratiu del 9 d’Octubre, a càrrec de la Banda de la Corporació Musical de la Pobla de Vallbona.

El diumenge 11 d’octubre a les 18.30 hores hi haurà una ‘Dansà Popular’ amb la participació dels grups de danses tradicionals valencianes del Camp de Túria i convidats de tota la Comunitat. Es realitzarà en cercavila, des de la porta de l’Ajuntament fins a la Casa Gran.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà