La biblioteca municipal obri les seus portes 24 hores tots els dies de la setmana

Al voltant de 120 persones acudixen cada dia a estudiar a la biblioteca pública de la Pobla de Vallbona

La biblioteca municipal de la Pobla de Vallbona té les seues portes obertes dia i nit de dilluns a diumenge fins al pròxim 29 de gener amb l’objectiu de facilitar els estudiants i opositors a preparar els seus exàmens. L’horari intensiu començà en les festes de Nadal i des del dia 28 té les portes obertes ininterrompudament.

Este servici ja ve oferint-se des de 2012 i cada any són centenars de joves estudiantes els que acudixen a la biblioteca municipal de la Pobla de Vallbona a preparar els seus exàmens.

Al voltant de 120 persones acudixen cada dia a estudiar a la biblioteca pública en un ambient d’estudi, silenci i un espai ampli i còmode.

A més a més, hi ha wi-fi i ordinadors per tal que tot el món puga fer ús de la tecnologia per a preparar els seus exàmens i treballs i màquina de café per a ajudar a les nits d’estudi.

Durant les nits el lloc habilitat per a l’estudi és la sala polivalent de la biblioteca municipal. Un espai multi usos en el que molts joves estudien fins ben tard o fins i tot passen la nit sencera en un ambient d’estudi tranquil i de respecte.

L’horari de la biblioteca municipal és de 8.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 20.30 hores. La resta d’hores del dia es pot estudiar en la sala polivalent de la mateixa biblioteca.

Este servici d’horari ininterromput s’oferix dues vegades a l’any fent-lo coincidir amb les dates dels exàmens universitaris.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.