Comencen les festes patronals de Sant Sebastià

El tradicional concert anirá a càrrec de Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb la Corporació Musical en el pavelló esportiu de la Pobla de Vallbona

La Pobla de Vallbona celebra a partir d’este dimecres les festes en honor al patró, Sant Sebastià. Fins el pròxim dissabte 23 estan previstos diferents actes festius que arranquen demà amb la pujà a l’ermita i que es tanquen dissabte amb el concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb la Corporació Musical.

Les festes en honor al patró de la Pobla de Vallbona, Sant Sebastià, comencen demà a les 9.45 del matí. Els fidels participen en la pujà amb el solemne trasllat de la imatge de Sant Sebastià des de l’església de Santiago Apòstol fins a l’ermita on se celebra la missa. Després, clavaris, veïns i fidels baixen en romeria cap al poble i el migdia es tanca amb una mascletà.

De vesprada, a les 20.00 hores tindrà lloc un altre dels actes més destacats d’estes festes religioses: la solemne processó, acompanyada de salves d’escopeta al pas de la imatge del patró i de castell de focs d’artifici.

El próxim dijous al matí la clavaria celebra una gran despertà amb trons, carcasses i xocolata per a tots. Al migdia la mascletà és una altra cita important i de vesprada, a les 20.00 hores la imatge de Sant Sebastià torna a eixir en processó pels carrers de la Pobla.

El mateix dia se celebra ‘la festa del gos’. A les 12.00 hores se celebra missa per a portar després la relíquia de Sant Sebastià a la parròquia de la Stma. Trinitat i Sant Josep. La vesprada està protagonitzada per la cordà organitzada pels quintos del 95.

Les festes es tanquen el dissabte 23 de gener amb el concert de Sant Sebastià que enguany anirà a càrrec de Pep Gimeno ‘Botifarra’ amb la música de la Corporació Musical i la participació del Grup de Danses de la Pobla de Vallbona.

Pep Gimeno estarà acompanyat pel músic Ahmed Touzani i interpretaran peces del nou disc que fins ara ‘Botifarra’ no havia interpretat en directe.

El concert tindrà lloc al pavelló esportiu i ja hi ha un miler d’invitacions repartides i on ja ha confirmat la seua assistència el president de les Corts, Enric Morera, i representants de tota la comarca del Camp de Túria.

Les entrades són gratuïtes i es poden replegar en la Casa de la Cultura i en la Biblioteca Municipal de la Pobla de Vallbona.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà