Els veïns poden valorar el servei de la Policia Local a través d’una enquesta

L’enquesta estarà a l’abast de tots tant de manera telemàtica com físicament als quatre punts de la Pobla de Vallbona on s’han ubicat les urnes

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha posat a disposició de tots els veins una enquesta per a què valoren el servei de la Policia Local. L’enquesta consta de huit preguntes en les quals els veïns poden mostrar el seu grau de satisfacció amb la Policia i també poden fer suggeriments per a millorar este servei en el municipi.

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, ha explicat: “Hem preparat esta enquesta perquè volem conéixer de primera mà el que pensen de la Policia Local i el que necessiten els veïns i veïnes. Es tracta d’un servei molt important i hem plantejat un qüestionari per a què, de manera constructiva i positiva, tots puguen aportar el seu punt de vista. Tindrem molt en compte els resultats de l’enquesta per a millorar el departament”.

Durant tres setmanes l’enquesta estarà a l’abast de tots tant de manera telemàtica com físicament als quatre punts on s’han ubicat les urnes.

Per a què tot el món puga emplenar l’enquesta fàcilment el formulari està disponible en la pàgina principal de la web de l’Ajuntament així com en les xarxes socials municipals (Facebook i Twitter).

A més a més, s’han habilitat urnes a quatre edificis municipals -l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament, el Centre Social, la Llar del Jubilat i el Pavelló Esportiu-.

Tots els usuaris tenen al seu abast els formularis d’enquesta per a emplenar-los i dipositar-los en les urnes, que estaran en actiu fins al pròxim 11 de març.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà