150 veïns participen en la segona reunió ciutadana

Les qüestions exposades van tindre resposta de l’alcalde o dels regidors de la Pobla de Vallbona

El Centre Social de la Pobla de Vallbona va acollir la vesprada de dijous la segona reunió ciutadana amb el Govern municipal. Una iniciativa que es va posar en marxa el passat octubre i que ha rebut la resposta dels ciutadans que han participat de manera activa. Al voltant de 150 persones participaren en la reunió amb l’alcalde i els regidors.

La regidora de Personal, Iris Marco, va explicar el funcionament de les borses de treball i els procediments de contractació del consistori així com altres possibilitats per a trobar feina.

El regidor d’Urbanitzacions, Paco Navarrete, va exposar el problema que hi ha en alguns nuclis del municipi que estan sense urbanitzar i sense els servicis mínims com ara clavegueram, enllumenat o asfaltat dels carrers. Un problema, va dir, que s’arrossega des de fa 30 anys i que l’Ajuntament està estudiant per a buscar solucions assumibles tant per als veïns com per a l’dministració local.

El gros de la reunió van ser les intervencions dels veïns que plantejaran a l’alcalde i a la resta dels regidors els seus problemes, dubtes, queixes i propostes. Al voltant de 150 persones participaren en una reunió que tingué una durada de dos hores.

Alguns dels temes que es van posar damunt la taula van ser la necessitat d’actualitzar el portal de transparència, els problemes amb els contenidors del fem i les molèsties que ocasiona l’enllumenat en algunes urbanitzacions així com la necessitat de buscar solucions per a les inundacions que es produïxen en la zona limítrofa amb San Antonio de Benagéber i l’Eliana.

Altres veïns proposaren una major integració de les persones amb discapacitat, la creació d’escoles taller per a crear llocs de treball o la protecció als treballadors immigrants davant l’explotació laboral i reclamaren una major agilitat en la resposta i els tràmits administratius.

Totes les qüestions exposades van tindre resposta de l’alcalde o dels regidors responsables de cada àrea en una reunió que forma part de les diferents vies de comunicació que l’Ajuntament té obertes amb els veïns per a eliminar obstacles entre la ciutadania i l’administració local.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà