La Caminada per la Igualtat recapta més de 900 euros per als malalts d’Alzheimer

L’activitat organitzada per l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, l’Associació de Comercians i Caixa Popular ha posat fi als actes del Dia de la Dona

La Caminada per la Igualtat de la Pobla de Vallbona ha recaptat 920 euros que s’han destinat a l’Associació de Malalts d’Alzheimer de la localitat. Centenars de veïns han participat este diumenge en la jornada lúdica, reivindicativa i solidària que ha posat fi als actes organitzats per a commemorar el Dia de la Dona.

Famílies completes, molts xiquets i també molta gent gran han participat en la Caminada per la Igualtat que ha tingut lloc aquest diumenge en la Pobla de Vallbona. Una caminada en defensa de la igualtat de drets, transmetent hàbits saludables i amb una finalitat solidària.

Els participants van adquirir els tiquets en la biblioteca municipal o en el mateix punt d’inici de la caminada al preu simbòlic d’un euro. Finalment es van recaptar 920 euros que s’han destinat a l’Associació de Malalts d’Alzheimer de la Pobla de Vallbona.

La caminada, que començava a les 10 del matí, oferia dos itineraris de diferent durara per a així ajudar a completar-la a persones de totes les edats que van gaudir d’un matí de diumenge assolellat pels voltants del poble.

En finalitzar el recorregut es va fer un sorteig de premis  gràcies a la col•laboració dels patrocinadors: des de classes gratuïtes de tenis fins a xecs per a comprar en diversos comerços del municipi.

L’activitat organitzada per la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona, l’Associació de Comercians i Caixa Popular ha posat fi als actes organitzats per a commemorar el Dia de la Dona.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà