L’Ajuntament presenta el nou portal de Govern Obert

El portal de la Pobla de Vallbona ha tingut un cost de 30.000 euros i ha estat finançat pel Pla d’Inversions de la Diputació de València

L’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, i el regidor de Transparència i Participació, Javier Descalzo, han presentat el nou portal de Govern Obert governobert.lapobladevallbona per a establir una comunicació més directa amb tots els veïns donat que a través de l’apartat de participació es pot opinar i tindre veu en les decisions i iniciatives del Govern municipal.

El nou portal governobert.lapobladevallbona.es té un espai per a propostes ciutadanes i una galeria comercial amb informació de tots els comerços del municipi. A més a més, hi ha un apartat de cita prèvia perquè els ciutadans puguen demanar cita de manera telemàtica amb els regidors.

En fase de desenvolupament està el visor de pressupostos que permetrà conéixer per partides tot el pressupost municipal i vore a què es destinen els diners públics.

Este portal de Govern Obert ha tingut un cost de 30.000 euros i ha estat finançat pel Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València.

Per a l’alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, “amb este portal intentem posar al dia el que marca la Llei de Transparència i aportar alguna cosa més perquè tots els veïns coneguen de primera mà com es gestionen els seus impostos i a què es dediquen els diners públics”.

D’altra banda el regidor de Transparència i Participació Ciutadana, Javier Descalzo, ha explicat que l’Ajuntament s’ha adherit també al Portal de Transparència del Ministeri d’Administracions Públiques. “Actualment s’estan migrant els continguts a este portal. Es tracta d’un projecte ambiciós que volem desenvolupar per a ser una administració transparent i eficient”, ha assegurat Descalzo.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà