L’Ajuntament convoca els XI Premis de l’Esport

La gala de lliurament dels premis tindrà el pròxim 3 de juny en l’auditori de la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat l’onzena edició dels Premis de l’Esport per a reconéixer els millors resultats esportius de l’any 2015 o de la temporada 2015-2016, així com el treball fet a favor de l’esport per part de diferents entitats i esportistes del municipi. En estos 11 anys s’ha lliurat més d’un centenar de premis.

El termini de presentació de candidatures finalitzarà el 20 de maig i la gala de lliurament dels premis tindrà el pròxim 3 de juny en l’auditori de la Casa de la Cultura. La festa de l’esport començarà a les huit de la vesprada i congregarà una gran representació de la societat de la Pobla.

Els premis de l’Esport van nàixer amb el propòsit de reconéixer la labor de totes les persones i entitats -entrenadors, delegats de club, treballadors de les instal•lacions, patrocinadors, mitjans de comunicació- que diàriament participen d’una manera o una altra en l’objectiu comú que l’esport de la Pobla de Vallbona cresca i s’hi consolide.

La Gala de l’Esport de la Pobla de Vallbona s’ha convertit en un referent anual per a totes les persones relacionades amb aquest fenomen. Tots els elegits durant estos anys han passat a formar part del patrimoni històric i cultural del municipi.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà