La Ciutat Esportiva acull la primera trobada de pilota femenina

La diputada d’Esports, Isabel Garcia, i el alcalde la Pobla de Vallbona han assitit hui a l’inici de la jornada

La diputada d’Esports, Joventut i Igualtat, Isabel García, ha assistit hui a l’inici de la primera trobada de Pilota Femenina, celebrat en la Ciutat Esportiva de La Pobla de Vallbona, al costat de l’alcalde de la localitat, Josep Vicent García. Al llarg de la jornada es jugaran un total de 25 partides i està previst que en el mes de juliol es convoque una nova trobada femenina, en aquest cas de galotxa.

En la trobada de hui, en la qual es jugarà a la modalitat de frontó valencià, participaran onze equips, amb més de vint jugadores provinents de Moixent, Tavernes Blanques, Borboto, Montcada, València, Massamagrell, l’Alqueria d’Asnar i la pròpia Pobla de Vallbona.

Els equips es repartiran en dues categories, tenint en compte el nivell de joc de cadascun d’ells. En la primera jugaran tres equips del club de Borbotó, al costat d’un de La Pobla i l’Alqueria d’Asnar.

Les participants de la segona categoria seran els tres equips restants de La Pobla amb Tavernes Blanques i els dos de Moixent.

Aquesta trobada forma part de les iniciatives de promoció de l’esport femení que està realitzant la Federació de Pilota Valenciana.

“Cada pas que donem per a portar a l’esport femení al lloc que mereix és una victòria per a la nostra societat”, ha destacat Isabel García.

La diputada d’Esports, Joventut i Igualtat també ha assenyalat que des de la Diputació “seguirem recolzant a les dones esportistes i, amb la

partida que hui se celebra ací a La Pobla, estem ensenyant al món que la igualtat entre dones i homes és possible i que l’esport femení està a l’altura”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà