La Mostra de Jazz torna amb el Festival de Big Bands i les Domisol Sisters

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona recupera el festival del 23 al 25 de juny

La III Mostra de Jazz de la Pobla de Vallbona torna del 23 al 25 de juny després d’uns anys sense activitat amb el passacarrer New Orleans Dixieland, el Festival de Big Bands amb l’actuació de la Sedajazz Big Band i la banda local Jazzbona Big Band i l’espectacle de les Domisol Sisters.

El pròxim dijous dia 23 arranca la III Mostra de Jazz de la Pobla de Vallbona, un esdeveniment que es recupera després d’uns anys sense activitat.

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha programat dos activitats que ompliran de música els carrers del poble i alguns dels espais públics més emblemàtics del municipi.

Dijous a les 20 hores arrancarà el passacarrer New Orleans dixieland. Es tracta d’un dels estils de jazz amb predomini dels instruments de metall i improvisació. Amb esta música, que té els seus orígens al Nova Orleans de les primeries del segle XX, es recorreran els carrers principals del municipi.

El punt de partida serà l’edifici José Marimón (seu de la Llar Jove) i els músics recorreran el carrer Cervantes, Poeta Llorente o Colón fins a arribar a la Casa Gran, el museu etnològic del municipi.

En arribar està previst un sopar de pa i porta per a després donar pas al Festival de Big Bands. Serà la Sedajazz Big Band (provinent de Sedaví) i la banda local Jazzbona Big Band els qui actuaran al pati de la Casa Gran a partir de les 22.00 hores.

L’altre gran espectacle d’esta III Mostra de Jazz tindrà lloc el dia 25 amb l’actuació de les Domisol Sisters, un dels grups de jazz valencià amb més projecció dels últims temps.

Les Domisol Sisters fan retrocedir al públic a l’era del swing amb un repertori centrat en temes dels anys 20, 30 i 40. El pati de la Casa Gran serà l’espai triat per a fer este espectacle. Prèviament hi haurà un sopar de pa i porta.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà