Pengen la bandera multicolor a la façana de la Casa de la Cultura

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona mostra el seu suport a la diversitat sexual el Dia Mundial de l’Orgull LGTB

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha sumat este dimarts a la commemoració del Dia Mundial de l’Orgull LGTB. Durant tota esta setmana està penjada la bandera multicolor a la façana de la Casa de la Cultura. El pròxim diumenge tindrà lloc la lectura del manifest LGTB a les dotze del matí a l’auditori.

El pròxim 3 de juliol tindrà lloc la lectura del manifest LGTB a les dotze del matí a l’auditori de la Casa de la Cultura. Un acte obert a tota la ciutadania i on es retrà homenatge a totes les víctimes de LGTBfòbia.

Des del passat mes de maig la Regidoria de Drets Civils ha organitzat diverses xarrades en pro de la normalització de la diversitat sexual i de gènere. L’escriptor Javier Espinosa va exposar la seua experiència en una conferència que va tindre per títol ‘Una vida que no et correspon. Com afrontar i superar l’assetjament escolar’.

El 8 de juny va tindre lloc la taula redona ‘Iguals en la Diversitat’ en què va participar el director general d’Igualtat de la Generalitat, José de Lamo, així com Mar Ortega, del Col•lectiu Lambda i Movimiento contra la Intolerancia, així com Silvia Arcas i Ivan Perdomo. Un fòrum que la televisió municipal La Pobla Televisió emetrà integrament esta nit coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Orgull LGTB.

Entre les pròximes activitats previstes en defensa de la diversitat sexual i de gènere  està prevista la convocatòria per a després de l’estiu dels premis d’Igualtat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà