Els estudiants de Batxillerat estrenen el seu programa de televisió

Els alumnes de l’IES la Vereda estrenen un nou programa a la televisió municipal de la Poblade Vallbona

Els alumnes de batxillerat de l’IES la Vereda estrenen un nou programa de televisió que s’emetrà a la televisió municipal La Pobla TV. El programa té per títol ‘Ritme 0’ i s’emet este dimarts 26 de juliol a les 21.30 hores.

Es tracta d’una iniciativa pionera al municipi que pretén introduir als estudiants en el món audiovisual i facilitar-los l’accés a l’àmbit dels mitjans de comunicació donat que el municipi compta amb una televisió local.

Este projecte, desenvolupat des de la regidoria d’Educació i la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies, ha comptat amb la col•laboració de professors i equip directiu de l’institut de la Pobla de Vallbona així com dels tècnics i responsables de la televisió municipal que han ajudat els joves a resoldre les qüestions tècniques.

El programa ‘Ritme 0’ ha estat pensat i dissenyat pels estudiants de batxillerat amb llibertat d’elecció de continguts. Han entrevistat a un nombre important de persones del municipi que seran protagonistes del primer programa de televisió fet íntegrament per estudiants de batxillerat. Els alumnes s’ha repartit el treballs necessaris per a produir un programa de televisió: gravació, edició, guió, etc.

L’objectiu és que el programa tinga continuïtat en el temps i que a poc a poc vagen incorporant-se nous alumnes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà