L’Ajuntament renova el vehicle de la Brigada d’Obres amb més de 20 anys

La nova furgoneta de la Pobla de Vallbona s’incorpora a través d’un rènting

Amb més de 20 anys i 600.000 quilòmetres, l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona dóna de baixa el vehicle més antic de la Brigada d’Obres. La nova furgoneta s’incorpora a través d’un rènting que inclou el segur del vehicle, el manteniment i les reparacions.

La regidora de Serveis Municipals ha vist necessària la substitució de l’anterior furgoneta que presentava ja moltes deficiències.

El vehicle és de sis places i servirà per al trasllat dels treballadors de la brigada i millora la capacitat de transport de material. Esta furgoneta se suma a les altres tres que ja disposa la brigada d’obres i un camió lleuger.

El regidor de Serveis Municipals, Juan Aguilar, ha destacat la necessitat de renovar un vehicle molt vell i amb molts problemes de reparacions. “El format de rènting ens estalviarà despeses imprevistes pel manteniment i les avaries. A més la renovació de la furgoneta facilitarà el treball de la Brigada d’Obres al poder transportar més gent i material”.

La nova furgoneta podrà ser compartida per altres regidories i en actes festius serà utilitzada per al trasllat de les comissions i representants festers.

El canvi de vehicle se suma al utilitario per al transport de documentació i personal que el mes de maig va incorporar també en forma de rènting l’Ajuntament per a l’administració general.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà