Les Escoles Esportives oferixen 1.300 places en 24 modalitats

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona es reunix amb els professors d’educació física de tots els centres educatius

L’Ajuntament de La Pobla de Vallbona es reunix amb els professors d’educació física de tots els centres educatius per coordinar la programació anual i l’aprofitament de totes les instal·lacions esportives del municipi. Les Escoles Esportives oferixen 1.300 places en 24 modalitats. Com a novetat, enguany s’inclou el Tir amb arc i l’Escola d’Esport Adaptat.

La reunió ha servit per a presentar als professors dels centres educatius el programa d’Escoles Esportives que ha posat en marxa l’ajuntament. S’oferixen 1.300 places en 24 modalitats esportives. Com a novetat, enguany s’inclou el Tir amb arc i l’Escola d’Esport Adaptat.

Entre els objectius de la reunió s’ha buscat una millor coordinació i aprofitament de les instal·lacions esportives tant de l’Ajuntament com dels diferents centres escolars. En l’actualitat els col•legis Mas de Tous, El Campés i Lluís Vives cedeixen els seus equipaments com a instal•lacions esportives de proximitat fora de l’horari escolar.

L’Ajuntament ha oferit als centres l’ús de les instal•lacions municipals de gestió directa per a la pràctica esportiva escolar. També s’ha convidat els col•legis a assistir a les partides de pilota professional que es fan al trinquet municipal.

L’Ajuntament vol impulsar un programa de promoció de l’esport amb activitats com la pilota i l’hoquei.

Actualment els centres educatius públics de la Pobla celebren uns encontres de convivència. Des del consistori es vol donar un pas més i es posarà en marxa un grup de treball per a realitzar unes miniolimpíades escolars per a tots els centres de la localitat en col•laboració amb els clubs locals.

La Pobla compta amb una població en edat d’escolarització obligatòria de 3.200 persones. La regidora d’Esports ha destacat que el col·egis són un col•lectiu important i “l’objectiu passa per fomentar la pràctica esportiva entre els escolar. Amb una millor coordinació podem aprofitar millor les infraestructures del municipi”.
 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà