L’Ajuntament incrementa fins als 12.100 euros a les beques ‘Esport Solidari’

Per poder sol·licitar-les cal estar empadronat a la Pobla de Vallbona i no tindre més de 17 anys

Les beques ‘Esport Solidari’ dedicaran enguany 12.100 euros per a subvencionar la pràctica esportiva entre els joves de les famílies amb menys recursos de La Pobla de Vallbona. S’augmenta així en 2.100 euros la partida destinada l’any passat en què es posaven en marxa les beques.

L’objectiu de les beques és que cap jove es quede fora de la pràctica esportiva per raons econòmiques. Amb esta mesura es vol que promocionar l’esport entre els escolars i fomentar els hàbits saludables a través de les diferents Escoles Esportives Municipals.

Entre les novetats, s’inclouen les modalitats de tir amb arc i l’Escola d’Esports Adaptats que amplien l’oferta d’escoles esportives. També l’escola de tennis que es troba en procés de licitació i, un cop finalitzat, entrarà dins el programa de beques.

Els criteris a l’hora de concedir les beques són principalment econòmics atenent a la situació de la unitat familiar. En este sentit es concediran ajudes de dos tipus: una de 25 euros al mes que correspon a la mitjana del cost de les escoles i l’altra de 12 euros i mig mensuals.

Fins al 20 d’octubre es poden demanar les beques a través del registre d’entrada de l’Ajuntament. Per poder sol•licitar-les cal estar empadronat a la Pobla de Vallbona, no tindre més de 17 anys i aportar la pre-matrícula a una de les escoles esportives de la localitat.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà