L’Ajuntament promou l’hoquei entre els escolars

La Pobla s’adherirà al programa Dipu-Hoquei que dóna suport a la implantació d’esta modalitat esportiva entre les escoles

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona s’ha reunit amb el president de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana, Jesús Gracia, per a impulsar la pràctica de l’hoquei en les escoles. La mesura va en concordança amb la nova etapa que ha encetat la regidoria d’esports de coordinar els recursos i activitats amb els centres educatius.

En este programa participaran tots els centres educatius públics i concertats de la localitat en els nivells de primària i secundària. i al final de curs s’organitzarà un trofeo entre ells.

Amb esta mesura s’amplia l’oferta de modalitats esportives que hi ha a la Pobla i s’aposta per un esport amb una àmplia implantació femenina, el 40 per cent dels federats a la comunitat.

Per a la posada en marxa, la Pobla s’adherirà al programa Dipu-Hoquei que dóna suport a la implantació d’esta modalitat esportiva entre les escoles. Este és el primer any que el programa entra a la comarca de Camp de Túria.

La Diputació de València posarà el material, una unitat didàctica i oferirà dues classes a cada centre educatiu perquè els professors d’educació física puguen impartir-la durant un trimestre.

La regidora d’Esports, Iris Marco, ha destacat l’interés a “treballar de manera coordinada amb els professors d’Educació Física dels centres, que ja han mostrat la seua satisfacció per la nova etapa que s’ha obert. Volem promocionar un esport amb molt d’èxit entre les dones i que en la fase d’entrenament no demana moltes instal•lacions”.

A mitjà termini i si l’acollida és bona, l’Ajuntament es planteja la creació d’una escola municipal i un club d’hoquei. A més, quan el nou camp de futbol estiga finalitzat, les instal•lacions actuals podrien ser reconvertides per la pràctica de l’hoquei.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà