L’escoleta millora les instal·lacions i introdueix els llibres en valencià

L’escola infantil de la Pobla de Vallbona ha obert una aula de psicomotricitat i ha ampliat el servei del gabinet psicopedagògic

L’escoleta municipal de la Pobla de Vallbona ha renovat els jocs del pati que es trobaven deteriorats o trencats, està rehabilitant l’estructura metàl·lica del centre que es trobava oxidada i ha obert una aula de psicomotricitat. A més, ha adquirit 80 llibres d’editorials valencianes adaptades a la primera etapa educativa.

L’escoleta municipal de la Pobla de Vallbona disposarà enguany dels primers llibres en valencià per als xiquets. La Regidoria d’Educació ha adquirit 80 volums d’editorials valencianes adaptades a la primera etapa educativa.

Els llibres treballen els colors, les formes, els hàbits i conceptes com la família entre d’altres. D’esta manera es complementa l’oferta educativa en la nostra llengua, ja que fins ara, l’escola infantil només disposava de llibres en castellà. L’escoleta s’adapta així a l’entorn bilingüe en valencià i castellà a més de començar la introducció de l’anglés a través de jocs i cançons.

A més, des de la regidoria d’Educació s’han fet una sèrie d’inversions destinades a renovar el material didàctic i jocs què disposa. S’han invertit més de 1.300 euros que permés renovar els jocs del pati que en molts casos es trobaven deteriorats o trencats.

També a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València, s’han fet millores al pati en separar en tres àrees diferents les zones segons els trams d’edat del centre. A més s’ha fet un espai per als menuts de 0 a 1 any perquè puguen eixir al pati de manera separada.

Dins el programa d’inversions, s’està rehabilitant l’estructura metàl·lica del centre que es trobava oxidada i donat color per a fer-la més atractiva per als xiquets.

Entre les millores, s’ha fet una aula de psicomotricitat perquè els xiquets puguen fer exercicis de desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques a través de cirucits i altres activitats.

L’escola infantil amplia també el servei del gabinet psicopedagògic. A partir d’ara no només s’acudirà en cas què se sol·licite per a l’atenció d’algun alumne, sinó que les  professionals tindran un seguiment setmanal de tots els xiquets.

A tot açò se suma com a novetat les classes d’Estimulació Musical Primerenca, amb músics especialitzats i instruments reals per estimular la seua capacitat escolar, atenció, sensibilitat, memòria visual i auditiva.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà