300 alumnes assistixen a l’assaig obert de València Dancig Forward

La companyia de dansa ha sigut fundada per Elizabeth Taberner, Laura Bruña i el coreògraf de la Pobla de Vallbona Joan Crespo

L’associació València Dancing Forward, fundada per Elizabeth Taberner, Laura Bruña i el coreògraf de la Pobla de Vallbona Joan Crespo, ha actuat hui per a prop de 300 escolars de cinquè i sisè de primària dels col·legis Sant Josep, Lluís Vives, El Campés i de sisè de Sant Rafael de la Pobla de Vallbona.

Els alumnes dels centres escolars de la Pobla de Vallbona han pogut conéixer els diferents moviments dins de la dansa i les diferències que hi ha entre l’estil clàssic i el neoclàssic en una activitat didàctica que han patrocinat  les regidories d’Educació i Joventut.

Dins de les peces que l’associació València Dancing Forward està representant en la gira d’enguany, els alumnes han pogut vore un fragment de ‘La Bella Durmiente’, del coreògraf francés del Ballet M. Pepita; ‘Tan lejos tan cerca’, de la coreògrafa il·licitana Asun Noales; ‘Vous Avez dit Bizarre?’, del francés Cyprien Emanuelli i ‘Episodis’, del coreògraf de la Pobla Joan Crespo.

La companyia València Dancing Forward ha actuat este diumenge a la Pobla dins la seua gira del programa VDF 2016 amb un espectacle de dansa que compta amb l’actuació de 12 ballarins nacionals i europeus.

La iniciativa, que s’ha posat en marxa enguany, pretén ser un pont entre els estudis de dansa i les companyies professionals. Els 12 ballarins han estat seleccionats de tot Europa i compten amb una beca de l’associació per a poder realitzar esta gira.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà