L’Ajuntament demanarà una subvenció per a rehabilitar el trinquet municipal

La Pobla de Vallbona està treballant en l’adquisició instal·lacions de propietat privada

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona demanarà subvencions a la Generalitat per a la rehabilitació del triquet municipal. L’alcalde, Josep Vicent Garcia, i la regidora d’Esports, Iris Marco, s’han reunit amb el director general d’Esports, Josep Miquel Molla, per a presentar les línies de treball del consistori de cara al pròxim any.

Entre altres projectes, la Pobla de Vallbona està treballant en l’adquisició del trinquet municipal, actualment és de propietat privada, poder convertir-lo en una instal·lació pública.

L’Ajuntament vol a més millorar unes instal·lacions que el pas dels anys han anat deteriorant i poder fer una rehabilitació del trinquet. En este sentit, l’alcalde de la Pobla assegura que han trobat la predisposició de la direcció general d’Esport per col·laborar amb el finançament d’esta obra.

Des del consistori s’han realitzat una sèrie d’actuacions de cara a fomentar tant la pràctica esportiva de la pilota com el joc professional. En este sentit s’ha firmat un conveni amb Val-Net pel qual cada setmana es juga una partida professional en el trinquet municipal i s’han acollit esdeveniments esportius de primer nivell.

A més de la rehabilitació del trinquet municipal, l’Ajuntament demanarà subvencions per a la creació de circuits pedestres periurbans, per a l’organització d’esdeveniments esportius i per a la realització de projectes d’esport d’integració a persones amb diversitat i el foment de l’esport femení.

Josep Vicent Garcia ha destacat l’interés a poder treballar de manera conjunta amb la Conselleria i poder acollir-se a les seues línies d’ajuda. “La Generalitat Valenciana arrossega un dèficit en inversions esportives que ve dels anys d’abandonament de l’anterior govern i que ens manté a la cua de tot l’estat, però ara s’està fent un esforç en noves línies de subvencions esportives i la Pobla vol ser un dels municipis que puga aprofitar-se d’elles. Tenim molts projectes de cara a l’any que ve i volem que s’incloguen dins les ajudes que dóna la conselleria”, ha destacat l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà