L’associació de comerciants compleix 25 anys

galacomerçLa Pobla de Vallbona ha celebrat la primera Gala del Comerç Local

L’associació de comerciants de la Pobla de Vallbona ha celebrat la primera Gala del Comerç Local a la Casa de la Cultura per a donar visibilitat al comerç i revitalitzar les compres al municipi.

L’acte coincideix amb els 25 anys de la primera associació de comerciants de la localitat. L’alcalde de la Pobla, Josep Vicent Garcia, la presidenta de la Mancomunitat, María Dolores Celda, i el regidor de Comerç, Javier Nóvoa, han lliurat un reconeixement a aquelles persones que fa un quart de segle posaren en marxa la primera agrupació dels negocis del municipi i s’ha fet una menció especial als tres últims presidents que ha tingut esta associació i que van apostaron revitalitzar-la.

L’associació agrupa 81 comerços del municipi i realitza nombroses activitats al llarg de l’any per fomentar que els veïns compren al municipi. El seu president, Jose Durà, ha apel·lat a la responsabilitat de tots, comerciants, administració i veïns, perquè es compre al municipi sempre que siga possible i potenciar així l’economia local.

L’alcalde de la Pobla ha posat de manifest la necessitat del comerç d’associar-se per a poder ser més forts i competir amb les grans superfícies. “Necessitem que les associacions locals integren el màxim nombre de comerços i que es coordinen també a escala comarcal perquè siguen una alternativa real a les grans superfícies, una tasca en la qual les administracions estem molt implicades” ha declarat Garcia.

La I Gala del Comerç ha servit també per a entregar els premis als comerços i els participants de la dotzena Ruta de la Tapa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà