Compromís reitera l’oferta d’acord als socialistes

compromis

La coalició reitera la «clara voluntat» de formalitzar un acord en Llíria en la línia de l’Acord del Botànic

L’Assemblea de la coalició Compromís-Move ha acordat fer una nova oferta d’acord als membres del grup municipal socialista en l’Ajuntament de Llíria i ha tornat a enviar una proposta que puga concloure en un pacte de govern per al que resta de legislatura.

Els portaveus de la coalició, Paco Garcia i Elena Jimenez, han reiterat la «clara voluntat» per part de la coalició Compromís-MoVe de formalitzar un acord d’esquerres i de progrés per a Llíria en la línia de l’Acord del Botànic i la «voluntat de treballar per la nostra Ciutat i d’aportar l’experiència municipal, els projectes i les iniciatives que puguen fer avançar a la localitat cap al futur».

Segons la proposta Compromís assumiría 5 delegacions, totes elles gestionades amb autonomia i pressupost, amb una estreta coordinació amb el grup socialista en la Junta de Coordinació de Govern municipal.

La coordinació que es complementaria amb la Comissió Política de seguiment del pacte local que es crearia entre persones de les dues formacions.

A les delegacions que Compromís-MoVe es compromet a gestionar, s’ha acompanyat una relació inicial de projectes a desenvolupar d’ací a final de legislatura.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà